Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Millers silver line E-liquid Tabak

€ 2,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 164-50
Netto gewicht 0,05 Kg
Bruto gewicht 0,10 Kg
Afmetingen (l,b,h) 3 x 3 x 5 cm
Omschrijving

De naam in deze zegt alles: een echte tabak smaak. Voor velen een all day vape en geliefd bij zowel beginnende als gevorderde dampers.

Informatie over de Silverline liquids:

De silverline liquids zijn uiteraard 100% Nederlands en bestaan uit een basismix van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (De smaakstoffen zijn op PG basis). Afhankelijk van het door u gekozen nicotine gehalte bevat de e-liquid 0 tot maximaal 18 mg nicotine per ml.

1ste  Nederlandse e-liquid

Millers Juice is bijzonder! Zij zijn de eerste Nederlandse producent van e-liquid, of juice zoals het ook wel genoemd wordt, voor de elektronische sigaret. Made in Holland, daar zijn ze trots op!
Maar daarmee zijn we er uiteraard niet, hun e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Dit komt doordat ze uitsluitend werken met ingrediënten van Nederlandse bodem van gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit.

Innovatie is het toverwoord bij Millers. De smaaklijnen zijn continu in ontwikkeling en hiermee zullen ze steeds een compleet en vernieuwend assortiment kunnen bieden. Zij betrekken hun klanten ook in het proeven en aanpassen van de liquids om niet alleen de beste te zijn, maar ook de beste te blijven!

Reacties